A PMS2000 Kft. tizenkét több mint tizenkét éve működik. Tagjaink, partnereink gazdasági és műszaki szakemberek, akik több évtizedes kutatási, oktatási és szakmai, valamint vállalkozási és üzleti gyakorlattal rendelkeznek, tagjai a szakmai szervezeteknek, szakértői engedélyekkel és különleges szakmai képesítésekkel rendelkeznek. Kiterjedt kapcsolatrendszert építettünk ki győri és budapesti üzleti vállalkozásokkal és más szervezetekkel. Társaságunk tagja a Magyar Mérnöki Kamarának, a Magyar Közbeszerzési Társaságnak, a Magyar Útügyi Társaságnak és a Magyar Minőség Társaságnak.

Egyik nagyon fontos üzleti tevékenységünk a könyvek és kiadványok szerkesztése, gondozása, előállítása. A nyomtatott és elektronikus kiadványok elkészítésének minden fázisára fel vagyunk készülve. Megszervezzük a szerzői kéziratok elkészítését, szerkesztőségünk elvégzi a műszaki-gazdasági jellegű alkotó szerkesztési munkákat, kapcsolataink révén magas színvonalú művészeti és technikai tervezőmunkát biztosítunk, képesek vagyunk a kifogástalan tartalmi és műszaki szerkesztés elvégzésére, az európai vezető nyelvekre való fordítás megszervezésére és a nyomdai előkészítésre, valamint a nyomtatás megszervezésére.

A kiadványok megrendelésre történő gondozása, előállítása mellett saját kiadást is folytatunk, több könyvünk szerepel az elektronikus könyvkereskedelem állandó ajánlati listáján. A könyvek szerzői, megrendelői állandó üzleti partnereink közül kerülnek ki.

Kiemelkedő jelentősége van számunkra az útügyi szervezetekkel való kapcsolatoknak. Az útügyi kiadványok és az útügyi előírások gondozása révén társaságunk az útügyi szakma egyik elismert dokumentációs központjává vált. Útügyi kiadványokból összeállított archívumunk szinte teljes.

A technikai fejlődést követve számos elektronikus kiadvány szerkesztését, gondozását végeztük el. A kiadványok egy része a nyomtatott kiadványok elektronikus változata, de számos anyagot dolgoztunk fel internetes tartalomként, illetve ma már folyamatos tartalomszolgáltatást is végzünk.

Az elektronikus kiadványok mellett több szoftvert is kifejlesztettünk, vagy részt vállaltunk a fejlesztésben.

Szakértőink kutatómunkája nagyon sokrétű, ezt tanulmányok, cikkek, saját és idegen kiadású szakkönyvek és egyéb közlemények hosszú sora igazolja. A fő témakörök: menedzsment, minőségmenedzsment, kockázati menedzsment, közlekedéstervezés és egyéb műszaki-gazdasági témakörök.

Nagy gondot fordítunk a más társaságokkal és szakemberekkel való együttműködés minél szélesebb körre való kiterjesztésére. Szoros kapcsolatokat építettünk ki többek között gazdasági és műszaki kutatásokat végző szakemberekkel, mérnöki társaságokkal, gazdasági-menedzsment tanácsadókkal, személyügyi tanácsadókkal, oktatást végző társaságokkal, informatikai szakértőkkel.